(Selv)forkælelse

Det er jo fredag

Kan godt fortælle jer at jeg har haft den bedste dag indtil videre. Lagde ud med en kort dag på job, hvor jeg fik nået alle mine deadlines inden weekend (SÅ rart når det sker), så cyklede jeg ud og afleverede min bachelor (også rimelig rart når dét sker), derefter blev der spist is i solen med min søde kæreste, nu bliver der drukket fredagsvin (og blogget that is) og om et par timer sidder jeg til den ultimative kødfest når jeg skal have min debut på Mash. Har allerede lidt en fest over alt det kød og bearnaise jeg skal have indenbords, haha!
Håber I har en lige så dejlig dag. Mon I skal noget spændende i weekenden?

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

(Selv)forkælelse