Signed, sealed, delivered, i'm yours

Skønhedsfavoritter

Jeg er lidt af en novice når det kommer til skønhedsprodukter og tilsvarende rutiner, og har indtil for nylig været vældig uengageret når det kom til at indkøb af skønhedsprodukter. Jovist jeg synes da også at pæn og velplejet hud er flot, men da jeg heldigvis aldrig rigtig har døjet med andet end hudorme i ny og næ, så har jeg ikke været en af dem der gad spendere i dyre domme. Vichy har i mange år været favoritten, fordi deres produkterne er gennemskuelige og så synes jeg prisen er fornuftig. De seneste par måneder har min hud dog haft tendens til at være rød, irriteret og fedtet efter at have prøvet nogle andre dagcremer af, og så var det pludselig ikke så sjovt at være ligeglad med skønhedsrutiner længere.
Da svigermor for et par uger siden spurgte om jeg ikke ville overtage Biosource serien fra Biotherm fordi hun ikke selv kunne tåle den, så var jeg ikke sen til at takke ja.
Jeg har fået en rensecreme, rensescrub og en skintonic og har brugt dem hver dage siden. Og de virker altså! Min hud er blevet væsentlig flottere og mere strålende, og så er følelsen af en ren hud inden man går i seng om aftenen virkelig den bedste. Tænk at jeg i 24 år har negligeret det 😉 Og så er Vichy Normaderm dagcremen i øvrigt tilbage i beautyskuffen hvor den hører til, og den bliver ikke skiftet ud lige foreløbig!

4 comments

 • Hehe du er sikkert ligesom mig, godt gammeldags nærig, når det kommer til ting man ikke sådan kan se den synlige værdi af, på samme måde som man jo ellers kan med tøj og sko, fordi man har det på fysisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahah, du, om nogen, er ellers i din fulde ret til et 'hvad sagde jeg' 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det nok lidt ligesom dig; bruger ikke mange penge på skønhedsprodukter, for vil meget hellere bruge dem på tøj og sko 😉 Men, hver gang jeg er så heldig at få produkter i den lækre ende – som dig – så bliver jeg altid ellevild! Dog hader jeg (stadig) at bruge penge på cremer og den slags lir 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke en person, der siger: hvad sagde jeg, men jeg er glad for, du har fundet glæden ved ansigtsprodukter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Signed, sealed, delivered, i'm yours