Frk Smilla

Signed, sealed, delivered, i’m yours

Den kolde (og tiltrængte) øl som min opgaveskrivning igår blev flankeret af, må have gjort underværker. Således er jeg nemlig idag blevet færdig med min bachelor, knap en uge før tid, og det føles fantastisk. I hvert fald idag. I morgen begynder jeg sikkert at spekulere på om jeg skulle have gjort noget anderledes med opgaven og om der er noget jeg lige skal nå at ændre. Har I det også sådan?
Der er knap en måned til jeg skal op og forsvare, så jeg går nogle rolige uger i møde, med plads til masser af blogging, og det glæder jeg mig virkelig til. 
Kig allerede ind senere i aften hvor jeg kommer med et indlæg om nogle nye skønhedsfavoritter. 

9 comments

 • Sejt med aflevering før tid Stine, det kan man også næsten lige så godt!
  Er sikker på dit forsvar nok skal gå så fint. Jeg krydser i hvert fald fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra hvor dejligt!! 🙂 Hvor er du god, Line!! 🙂

  Jeg havde det på præcis samme måde. Jeg valgte endda at aflevere min før tid, så jeg ikke kunne lave noget om i den. Hehe. Nu har jeg så haft et par uger, hvor jeg ikke har tænkt på den, men i næste uge skal jeg forsvare den, så jeg begynder så småt at blive lidt bange igen.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en god idé! Vi printer og afleverer også lige så snart den er færdig, så vi ikke har mulighed for at rette i den igen og igen og….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde <3 Sender dig lige en sms

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er I seje! Haha ja det er nok den eneste ulempe ved at være færdig før tiden. Satser på at printe opgaven i morgen, så den er klar og jeg ikke føler at jeg skal ind og rette alt muligt i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er handelsstudent, så ved desværre ikke om den minder om en SRP. Vi skrev SSO (Større Skriftlig Opgave) i 3G, og kunne forestille mig det var det samme som SRP. Jeg vil sige at en bachelor er noget mere analyserende, hvor en SSO havde en mere beskrivende tilgang. Og så er niveauet på universitet bare et helt andet, sammenlignet med HHX/STX. Men SRP/SSO er en rigtig god øvelse til at skrive de større opgaver på universitetet, og på den måde minder den nok lidt om en bachelor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaaay tillykke sveske! Sig til hvis du en af dagene vil fejre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert for dig!! Kom op på 47 sider i dag og kan også se en ende på det i starten af næste uge – også omkring en uge før tid. Og ja, kommer også til at gå rundt og overveje om alt muligt burde laves om 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er du GOD!!!!!!
  En bacheloropgave – minder den om SRP i gymnasiet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Frk Smilla