Jeg dør lige lidt ..

FRIDAY

Minimarket coat / Topshop blazer / Weekday tee / H&M; skirt / Acne boots

Har da vist aldrig fået vist jer min Minimarket frakke i aktion, så here goes .. Har desværre ikke helt fået brugt den så meget som håbet, men kaster indtil videre skylden på vejret, og håber det ændrer sig nu hvor det mildere vejr har meldt sin ankomst. Skal til svigermors fødselsdag om lidt, så tænkte det var en perfekt anledning til pailletter. Kombineret med min nye transparente tee fra Weekday, så det ikke bliver alt for pyntet that is. 
Håber I nyder den forlængede weekend?

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg dør lige lidt ..