Leopard-venner

Kender I det?

Kender I det når man trods mange års (forgæves) søgen, stadig ikke kan få en bestemt ting ud af hovedet? Sådan har jeg det med Acne Bella dress som jeg har været hovedkulds forelsket i, siden den var i butikkerne. Kjolen er så gammel at man ikke engang kan finde ordentlige billeder af den længere, men jeg drømmer altså stadig om en dag at kunne hænge den op hjemme i MIN garderobe. Trendsales har ikke været min redning, men måske I kan være det? Så hvis I kender en som har kjolen hængende i sort i en str 34 eller 36, som ikke får brugt den nok og har lyst til at sælge til en god pris, så skriv endelig!!

6 comments

 • Årh tak skal du have! Jeg ved det er sådan en kjole jeg ville bo i hele sommeren, så til trods for kjolens måske lidt begrænsede anvendelighed resten af året, så vil den blive skam-brugt i 2-3 måneder istedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig! Og tak kære Ida 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror den sidder fantastisk på de fleste med den fine ryg! Jeg drømmer videre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også skøn! Jeg er helt vild med den, og ville også jagte den hvis ikke det var fordi jeg simpelthen ikke ville få den brugt nok, når man ikke rigtigt kan have noget over den.

  Jeg krydser fingre for at den dukker op så jeg kan beundre den på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den ryg er så smuk! Held og lykke med din jagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok også flot og er sikker på, at den vil være virkelig flot til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Leopard-venner