Weekend on my mind

Ny ‘jeg-kan-ikke-leve-uden-dig’ besættelse

Jeg har fået en ny skobesættelse. Jeg havde ikke set den komme, eftersom denne støvle fuldstændig er gået min næse forbi, indtil min veninde stolt introducerede mig for hendes nye vidunderstøvler: mød Acne Comet Ponyhair. 
Er de ikke fantastiske? Jeg er lidt træt af mine klassiske ridestøvler, så synes disse er en fantastisk opgradering. Der er desværre et par prioriteter på opsparingslisten som overgår disse, så det bliver nok ikke et køb der kommer til at pryde min skosamling lige foreløbig, men årh jeg gad godt.
Hvad synes I om dem? Er I blown-away ligesom mig?

8 comments

 • Dér må jeg desværre være dig svar skyldig, da det er en model fra sidste sæson. Måske man kan være heldig på trendsales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor kan man erhverve sig sådan et par? Deler denne besættelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså tror de vil have det lidt stramt i vinter- og regnvejr, men som overgangsstøvler, tror jeg de er noget nær perfekte. Men det skal man nok også tænke hvis man skal forsvare at spendere så mange penge på et par støvler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er også bare mig som er lidt af en late-mover i forhold til nye items 😉
  Du har virkelig også gjort dig nogle lækre sko-køb den seneste tid, så synes bestemt ikke du mangler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er et heldigt bæst er du <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  <3 fra vidunderstøvlens ejer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har, som Ida, haft et godt øje til dem længe nu, men det gør bestemt ikke min begejstring mindre 🙂 modellen er klart sejest med ponyhair, selvom jeg er i tvivl om, hvor praktisk det er? Uanset hvad, er de rocker seje og klart en investering værd, så: go for it!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deler din begejstring! Men jeg har bare set på dem så længe efterhånden, at jeg er knap så blown-away 🙂 Men pæne er de – Og ville elske at eje dem! Men det bliver desværre ikke i 2013 at de bliver mine (Jo mindre jeg vinder i det Lotto jeg ikke spiller)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Weekend on my mind