Hej søndag!

& Other stories

Det er nok ikke gået mange forbi, at H&’s lancering af deres nye luksusmærker & Other stories, er lige rundt om hjørnet. Den fysiske butik på Amagertorv, København K, slår dørene op den 15. marts, mens mærket kan fås online allerede fra den. 8. marts. 
Jeg har browset kollektionen igennem, og umiddelbart ser designet og kvaliteten super lækker ud, men er spændt på at se tingene irl, da lookbooks sjældent er retvisende for hverken pasform eller kvalitet. Jeg er ret vild med at designet er så androgynt, omend flere af deres accessories er lidt for retro til min stil og smag. Derfor er det også kun blevet til lidt ovenstående tre favoritter derfra, som jeg så til gengæld er virkelig fristet af. Forestil jer lige at være sommerlækker i kjolen, med bare ben i stilletterne og så lige toppe outfittet med en oversized clutch. Jeg ku godt, siger jeg jer!
Har I fået kigget på kollektionen, og i så fald, hvad er jeres dom?

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hej søndag!