Torsdags-leopard

If money weren’t an issue

Ovenstående bukser er alle par jeg meget gerne så flytte ind i min garderobe. Ligesom man tilsyneladende aldrig skal gå ned på leopardfodtøj, så vil jeg mene det samme er gældende for klassiske bukser, leggings eller jeans. Man kan aldrig få for mange! Jeg må og skal snarest muligt have fat i et par læderleggings, og pt er favoritten dem fra MeinLiebling. Prisen på de 3499 er lidt i den høje ende, i forhold til de mange highstreetversioner der i øjeblikket er på markedet, men til gengæld lader kvalitet og pasform til at være helt i top. Kriterier der vægter ret højt i min optik, når man har med læder at gøre!
Se hvor tingene forhandles her

5 comments

 • Haha ja en Fjällräven får du mig nok aldrig overbevist om, omend jeg virkelig synes de typer hvor de gennemført kan inddrage den i deres garderobe, er super cool. Selvom den efter min mening, er mere praktisk end smart. Glæder mig dog til at høre udfaldet, efter din prøvning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo dem, der også var en del af mit ønskeoutfit i går! De er altså SÅ lækre 🙂
  Håber virkelig jeg får råd til et par læderleggings i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For nær en fjällräven, og det er faktisk din kommentar som har gjort mig mest i tvivl om den nu også vil være noget for mig. Men har besluttet jeg må ned og "prøve" den, og er jeg stadig i tvivl må det være fordi den ikke er rigtig for mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er foruroligende enige om mange ting i garderoben kære Trine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har de samme par på ønskelisten, og faktisk de samme leggings og læderbukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Torsdags-leopard