If money weren't an issue

Hej søndag!

Jeg holder søndag i ny Comme des FUCKDOWN tank og asos skater skirt. Som I nok kan fornemme kom jeg derfor til at tage forskud på marts’ måneds shopping. Ups! Men det er nok ulempen ved at planlægge den kommende måneds shopping, når man kun er halvvejs i nuværende måned. Lesson learned. Kæresten min har fødselsdag idag, så den har stået på fødselsdagssang, kagebagning og brunch, inden vi senere teamer op med familien til fødselsdagsmiddag. Elsker hvordan fødselsdagsfokus er skiftet fra gaver til mad. Det er lige noget efter min smag 😉
Håber I har en skøn søndag, fine mennesker!

15 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

If money weren't an issue