If money weren't an issue

Hej søndag!

Jeg holder søndag i ny Comme des FUCKDOWN tank og asos skater skirt. Som I nok kan fornemme kom jeg derfor til at tage forskud på marts’ måneds shopping. Ups! Men det er nok ulempen ved at planlægge den kommende måneds shopping, når man kun er halvvejs i nuværende måned. Lesson learned. Kæresten min har fødselsdag idag, så den har stået på fødselsdagssang, kagebagning og brunch, inden vi senere teamer op med familien til fødselsdagsmiddag. Elsker hvordan fødselsdagsfokus er skiftet fra gaver til mad. Det er lige noget efter min smag 😉
Håber I har en skøn søndag, fine mennesker!

15 comments

 • Ja ikke? Er også super glad for den allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver jeg jo helt glad for at høre. Den bliver perfekt til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER tanken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var også din kommentar som gjorde udslaget, for du havde jo ret. Er allerede glad for den, og glæder mig så meget til bare arme og solbriller i den til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja for dælen. Faktisk også bare foråret. Dét gad jeg også godt snart ville komme an!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror også jeg må have den i sort på et tidspunkt. Det er virkelig nem at style og super bekvem at have på!
  Jeg er også gået en størrelse ned i Track, så det vil jeg bestemt også tro du skal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om I nyder dagen på bedste vis – Tillykke med ham Line 🙂
  Og den nederdel altså – Jeg er misundelig!

  I øvrigt – Hvordan er dine Track i størrelsen? Er de mon ligesom Pistol? Jeg er nemlig 99% sikker på at jeg i sin tid prøvede dem i samme størrelse (en størrelse mindre end jeg normalt bruger) men jeg skal lige være sikker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er glad for at se det blev tanktoppen, den er super fin til dig, og bliver nok endnu bedre til sommer. Jeg kender godt det der med at tage forskud på glæderne. I (shoppe)tankerne er jeg allerede startet på marts måned, selvom jeg pænt venter med nyerhvervelser til efter den første… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Rigtig fin nederdel. Kan du huske, hvad modellen hed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slap of, et haps-outfit! Så kan den sommer lige komme an! Tillykke med din kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det trøster lidt! Vi må skrive opmuntrende kommentarer til hinanden i løbet af måneden, så vi er sikre på vi ikke går i fælden 😉 Jeg har måtte afmelde SU i marts pga for høj indkomst (som jeg selvfølgelig ikke har sat til side – hvornår bliver jeg voksen?), så marts bliver om muligt endnu længere nu.
  Juhuuuu! Fedt Carina. Dem bliver du SÅ glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haps, nogle lækre sager!! Og ja, så kan marts måned godt blive lidt lang, hvis du allerede har fået brugt en del af budgettet. Jeg er så i samme båd, hvis det er til nogen trøst? Alma støvlerne kom med hjem fra Kbh, så der blir ingen shopping til mig i marts 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

If money weren't an issue