Simple summer

Asian inspiration + vinder af giveaway

Billeder fra Vogue China

Et hurtigt hej og et par inspirationsbilleder her på en lidt halvkedelig og grå lørdag. Synes kontrasten mellem camel, læder, navy og hvid er sindsygt lækker, og man får jo helt lyst til at komme ud af sit sorte skjul og investere i lidt kontraster. Min fascination af fodtøj i leopard er heller ikke blevet mindre siden forleden, og bliver mere og mere overbevist om at leopard-sandalerne fra Topshop skal hjem og bo hos mig, som et tidligt sommerkøb. 
Jeg har også fået fundet en vinder af min giveaway (eller min kæreste bestemte at det var kommentar nummer 7 der skulle vinde). Den heldige vinder blev Cecilie, og jeg har sendt dig en mail. Tak til alle jer der deltog og jeres kommentarer. De har været så rare at læse, og har helt sikkert givet fornyet inspiration. 
Håber I nyder weekenden? Jeg var til jubilæums-vinklub med arbejdet igår, og med 88 forskellige vine linet op, så var der lagt op til en flot aften. Hovedet var da også lidt rødvins-tungt i morges 😉 I aften står den på stor fødselsdagsfest i Næstved, så I hører nok ikke mere fra mig i løbet af weekenden, da jeg bliver dernede til i morgen.

2 comments

  • Fedt med lidt inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    helt vildt lækre looks! jeg er især vild med det første look, med lækkert lag på lag, der bare passer helt perfekt sammen!

    Dejligt med lidt godt til øjet denne grå lørdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Simple summer