Repost: Give-away

Simple summer

Jeg leger lige at det er sommer ikke? Og når man leger det er sommer, så må man altså gerne kigge på sommertøj. Også selvom det er minus 10 grader udenfor. Jeg synes altid sommertøj er svært og egentlig også lidt kedeligt at købe. Alt er bare så blomstret og pastelfarvet, og eftersom det ikke rigtigt er kendetegnene for min garderobe resten af året, så virker det ikke gennemtænkt ej heller økonomisk fornuftigt at lade sommergarderoben bestå af items i den farveskala. Med udgangspunkt i den grå og sorte farveskala og med items som jeg mestendels vil kunne lade indgå i min garderobe også resten af året, har jeg således kastet mig over projekt sommergarderobe. Og det skulle faktisk vise sig at være nemmere end først antaget. Ovenstående, relativt få, items ville for mig udgøre den perfekte basis sommergarderobe. Et par simple oversized tanktops, en badedragt, som fint vil kunne fungere som en top også, en bikini, en denimnederdel, denimshorts, en stor hat, bumbag, klassiske solbriller, et par rå sandaler, og til sidst, for lige at tilføre det sidste kant; et par mønstrede eller farvede sandaler. I mit tilfælde ville jeg nok gå efter et par i dyreprint. 
Dertil skal tilsættes stort, rodet hår, massevis af fregner, forhåbentlig lidt kulør og uanede mængder af solskinstimer … Årh jeg ku’ godt det der sommer. Snart!
Som altid kan I se hvor tingene er fra på min polyvore. Jeg har været ukritisk i forhold til priser, da stylingen blot er for inspiration. Budgetalternativer kan derfor med fordel findes til de fleste af tingene.
Hvad er jeres key-item i sommergarderoben?

5 comments

 • Er også blevet ret hooked på sandalerne, så mon ikke de ryger med hjem en af de kommende måneder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit planlægnings-gen har det virkelig også godt med den slags indlæg, som kan sætte lidt struktur over hvad der mangler i garderoben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine ting, kan sagtens se det for mig. So, du selv skriver vil leo-sandalerne være et godt valg. Når nu alt det andet er rimelig basic og neutralt i farverne vil de klart tilfører til spænding til din sommergarderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den slags indlæg! Sådan må min sommergarderobe også gerne se ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Repost: Give-away