Without these my hands would be sad

Too damn cold to be a blogger

H&M; Trend Jacket / H&M; shirt / Just Female jeans / Acne boots

Som overskriften antyder det, så er det at være blogger og forsøge at opretholde en nogenlunde mængde af dagens i denne tid ikke just en fest. Det er jo SÅ koldt! Hver gang jeg pakker mig ud af kæmpejakke, hue og vanter for at få taget dagens, så siger jeg til mig selv at det er sidste gang, og at dagens må blive genoptaget igen når vi har plusgrader .. dét glemmer jeg så bare igen hver gang jeg har et outfit på jeg mener der er fotograferings-egnet og derfor bør komme på bloggen.
Nåh men nu er jeg indenfor igen (med nyindkøbt bland-selv slik som kompensation), der er ved at være liv i mine fingre, og jeg har en aften i skønt selskab med madklub-damer foran mig. Så går det nok alt sammen!
I var i øvrigt nogle stykker der på min Evo-giveaway skrev at I godt kunne tænke sig at se nogle flere billeder fra min dag, her på bloggen. Det har hele tiden været vigtigt for mig at bloggen ikke blev for dagbogs-agtig, og som udgangspunkt holder jeg fast i dette. Bloggen er tænkt som en legeplads hvor jeg kan få lov til at visualisere mine outfit, materielle drømmescenarier and what not. Til gengæld skal I være mere end velkomne til at følge mig på min instagram hvor jeg hedder lineschjelde. Her er tilgangen noget mere personlig, og jeg tager billeder af alt mellem himmel og jord (men nok mest af det på bordet, som er spiseligt)!

16 comments

 • Haha, jeg gør det samme hver eneste gange.

  Så tænker jeg for mig selv; Hvorfor er det egentlig jeg gør det her? 😛

  Men flotte billeder alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg er så tarvelig at tage dagens inde for 😉
  Jakken er virkelig fin. Hver gang jeg ser den bliver jeg i tvivl og den i virkeligheden er noget for mig, eller om jeg bare er forelsket i ideen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For ikke at tale om frost-eletrisk hår .. Har haft dumt hår i en uge nu. Lad det nu bare snart blive sommer altså 😉 Men tak for pokker, nu er det jo lige før alle de søde kommentarer får mig overbevist om endnu et udendørs dagens 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak Kit! Den er også et rart input i min ellers meget sorte og minimalistiske garderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HØRT!! 🙂 Det er jo fuldstændig umuligt at få taget nogle gode billeder udendørs, uden at man kommer til at ligne et forfrossent egerne, med Rudolph tud og hele pisset.. Hah.. Du klarer det nu ret godt frøken og fantastisk fin jakke..

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fed jakke du har på!

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moral er godt. Dobbelmoral er dobbelt så godt 😉 (Beklager jeg lød som en 80-årig der)! Men du har ret, det personlige islæt på bloggen er også vigtigt, og svært at undgå. Tænker bare at billeder fra en dag hvor jeg har siddet i sofaen i nattøj og spist æggemadder alligevel ikke gavner nogen, haha 😉
  Krydser fingre for at hele blogland ikke får hevet sig en gedigen lungebetændelse til sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ja sneen. Don't even get me started! 😉 Synes ellers alle andre bloggere får taget sådan nogle fine dagens i sneen, så er det glad for at høre at det ikke kun er mig som ikke kan få det til at fungere. Lyset blivet simpelthen helt umuligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså bare fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig!! Det er hamrende koldt, og tilmed er det umuligt at tage skarpe billeder når det sner (jeg forsøgte tre gange i dag!) 🙂
  Men jeg er nu altså glad for at vi fik lov til at se dit labre outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det så godt, jeg stod så sent som i dag i modvind og tog dagens i en tynd strik – vi bloggere er sgu for dumme!!
  Jeg elsker, at du styler jakken, som jeg ville have gjort; sikkert men lækkert 😉
  Din holdning til bloggen er meget lig min, men jeg synes også det kan være svært helt at holde bloggen fra det personlige! Selv elsker jeg at se de mere hjemlige billeder hos mine yndlings bloggere , men synes det kan være svært selv at dele så meget ud af privatlivet… Lidt dobbeltmoral, måske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg mere end glad for at høre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt sætter jeg pris på, at du trodsede kulden og viser os dit fine outfit 🙂 Den er jo noget så pæn den jakke og kan rigtig godt lide den med skjorten indenunder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Sebrina. Er også glad for at jeg fik den købt. Den er trods alt lidt sjovere end en klassisk sort blazer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså bare så fin den jakke, og super god til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Without these my hands would be sad