30122012

HAPPY NEW YEARI 2012 har jeg: startet Infashionwebelieve og således fundet et nyt hjertebarn, jeg har med et noget tvivlsomt resultat forsøgt at boykotte higtstreetkøb, jeg fejrede 1-års dag med mit livs kærlighed, jeg har været i Paris og Malaga, jeg fik konstateret svære celleforandringer i livmoderen – og blev opereret, jeg tog til New york for første gang – og blev forelsket, jeg har gjort mig nogle af mine bedste køb nogensinde, en modeso anbefalede min blog og jeg fik fordoblet besøgs- og læsertallet på Infashionwebelieve, I har skrevet 613 kommentarer og besøgt mig 67.302 gange, jeg er blevet en masse erfaringer klogere, jeg har drømt og lagt planer om et 2013 – og ved I hvad, selvom 2012 på mange måder har været et fantastisk år, så glæder jeg mig altid til at vende et blad, og tage hul på et nyt år, med alle dets muligheder!

TAK fordi I læser med, TAK fordi I er som I er!
Jeg glæder mig til et nyt år på bloggen sammen med JER!
GODT NYTÅR

2 comments

  • Tak lillebror <3 Pas nu på dig selv derhjemme 😉 Glæder mig til at se dig næste weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse Schjelde

    Du og Mads må have et rigtig godt nytår i det tyske sis 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

30122012