Juledags-glæder

Winter walking

Monki coat / Vintage scarf / Yvonne Koné bumbag / H&M; knit / Cos shirt / Cheap Monday jeans / Asos boots

Dagens fra mit første møde med Hamburg igår. Den første dag hernede har været helt perfekt. Vi tog toget fra København allerede lidt i 8, så var hernede ved 12-tiden, hvilket var rart fordi der så stadig var masser af timer til at se byen. Nu hvor vi er taget herned over nytåret, så ramler vi også ind i en masse lukkedage. Det tyder på butikkerne har lukket både idag og i morgen, hvorfor jeg selvfølgelig sørgede for at få shoppet igår 😉 Dog kun basis ting på udsalg, og også stadig inden for 2013-spillereglerne, eftersom jeg har solgt godt på Trendsales den seneste uge. Regner med at få lavet et seperat indlæg med købene senere idag, men jeg kan løfte sløret for at endnu et par leopard-items er flyttet ind i min garderobe (kan leopard overhovedet betegnes som basis køb?)
Dagen idag skal bare bruges på at slentre rundt i byen, spise en masse lækker mad, og så har vi langt om længe taget os sammen til at få begyndt på Mad Men, så mon ikke også der ryger et par afsnit af den, mens der indtages all-time-favorit-tysk-slik; KINDER, haha!

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Juledags-glæder