Winter walking

I want!

På vores tur rundt igår, faldt vi over den en virkelig cool butik; Animal Tracks. Hightstreet butikkerne Zara, Mango, Weekday, Monki, H&M; osv. er at finde overalt i Hamburg, så det var en fornøjelse at træde ind i Animal Tracks som bl.a. forhandler Libertine-Libertine, Minimarket, Rascals og Obey. 
Det kriblede ekstra meget i dankortet da jeg fandt disse to; Klassisk og enkel kjole fra Libertine-Libertine og forede korte biker boots fra Minimarket. Desværre var ingen af tingene på udsalg, og priserne var lidt højere end hvad jeg følte for at bruge, så jeg lod dem pænt hænge. Men ih, jeg synes de er pæne. Hvad synes I?

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Winter walking