A merry christmas, from me to you

Juledags-glæder

Knap er de sidste julegaver pakket op, før butikkerne sætter gang i udsalget. Designers Remix er ingen undtagelse, og for dem af jer som ikke havde mulighed for at nå forbi deres butik i sidste uge hvor de lokkede med procenter, så er store dele af deres kollektion nu til 50% online.
Designers Remix er et mærke jeg først har fået øjnene sådan rigtig op for inden for det seneste års tid, men mærket er på rekordtid røget ind som en af mine favoritter når det kommer til lækkert basic-tøj. Kvaliteten er i top, og så er der kælet for de små deltaljer i tøjet, som for mig ofte gør hele forskellen!
Find udsalget her
Dele af min julegave-høst igår bestod også af Designers Remix. Blandt andet et item som jeg har vist på bloggen en gang eller to efterhånden. Kan I mon gætte hvad det er?
Håber I alle havde en dejlig aften igår, og nød tiden med jeres kære.
Min dag står på julefrokost med hele min mors familie, så efter at have været ude og løbe en tur med min lillebror her til morgen (havde 1 kg and og flæsk i maven der skulle forbrændes), så er jeg klar til endnu et madorgie!

6 comments

 • Ja desværre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I forhold til udsalget JA! I forhold til underskuddet efter december måned, så nej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød – tusind tak Kristine! Og velkommen til, håber du bliver hængende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eij hvor nice med udsalg! Januar er simpelthen den perfekte shoppe måned :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er alt alt for mange fristelser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Line,
  Jeg har lige trykket "Follow" til din blog, fordi jeg synes den er så god! Jeg har de sidste par dage kigget lidt rundt, og jeg synes du gør det rigtig godt. Din stil er meget inspirerende – jeg glæder mig til at se mere fra dig 🙂
  Knus Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A merry christmas, from me to you