Hvordan var det nu?

White dress

Asos dress / Topshop heels

Hvid er en sjældenhed her på bloggen. Ligesom indendørs dagens og vertikale billeder er det. Men der er en første gang for alting. Tænkte at jeg gerne lige ville vise jer Asos-kjolen i aktion, eftersom det nok ikke ligefrem er en kjole der vil blive luftet så meget til hverdag, men mere til festlige anledninger.
Kjolen blev indvidet til fredagens julefrokost med arbejdet, og selvom min kæreste havde smidt komplimenter så som “du ligner lidt en konfirmand” efter mig, så følte jeg mig egentlig ret godt tilpas i den og synes stylingen endte ganske tilforladeligt. Netop for at gøre kjolen mindre feminin, så blev den parret med rodet hår, røde læber, sorte negle og hæle med nitter. Selvom den lille sorte kjole jo er en evig klassiker, så kan det altså også blive lidt ensformigt altid at være iklædt dén!

10 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan var det nu?