All I want for christmas is THIS

Hvordan var det nu?

Tilbage i marts måned lavede jeg et indlæg med 2012’s ultimative drømmekøb, og nu hvor vi nærmer os årets udgang, så tænkte jeg det kunne være meget sjovt med en lille opfølgning. Og status er at jeg egentlig synes det er gået ret godt i forhold til at holde mig til den liste.
YSL arty ringen købte jeg allerede i april, hvor jeg var i Paris med min veninde, og var heldig at finde den til en god pris. Det samme gjaldt min Macbook Air (altså ikke det med den gode pris, men at den er købt i april). Den var nok også min dyreste ny-erhvervelse for året, men thank god for feriepenge!
Mit Canon EOS 600D og tilhørende 50 mm 1.8 objektiv blev købt tilbage i august, og har gjort en verden til forskel for billedkvaliteten på bloggen her, og medvirkede egentlig også til at min bloglyst blev forstærket. Man skal aldrig gå ned på udstyr 😉
Sidst men ikke mindst, så er der jo mine Acne Track. 6 måneder skulle der gå før de endelig blev mine, men de sætter et flot punktum for årets bedste køb!
Taget i betragtning at de fleste af købene har været forholdvis dyre (i hvert fald min økonomi taget i betragtning), så er jeg virkelig glad for at jeg har fået så mange af tingene købt. Et par læder-leggings og en Balenciaga drømmer jeg stadig om, men 2013 skal jo også starte et sted, right? 😉
Hvad har været jeres bedste køb i 2012?

20 comments

 • Hold nu fast, du har gjort dig nogle lækre køb! Bliver helt misundelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du har fået gjort dig nogle dyre og rigtig gode køb 🙂

  Mine yndlingskøb i år må være Acne Alma, Boyy Slash taske, Line & Jo burkit armbånd, Jerome Dreyfuss bobi taske og boucle jakker fra By Zoé 🙂

  – Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert med så mange favorit-køb på accessories-fronten! Det er virkelig også ofte et sted hvor pengene er givet godt ud i forhold til hvor meget de bliver brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes bestemt du har gjort det godt 🙂

  Mine bedste køb i år må være mine pistols, min y-mail clutch og min Stam bag fra Marc Jacobs. Det er ting jeg bruger virkelig ofte, og gør mig glad hver gang jeg ser dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan jeg godt forstå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Balenciaga'en er også dødhamrende lækker! Den står også på min drømmeliste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ordet 'liste-magerske' er måske en anelse selv-opfundet, men det fungerer sgu i praksis, og så får det altså lov at bestå i ordforrådet lidt endnu 😉
  Kender godt det der med at man synes ens drømmekøb er for dyre, og man derfor altid ender med at bruge (de samme penge) på en masse mindre, og billigere ting istedet. Men måske 2013 er året hvor man bliver endnu bedre til at målrette sine køb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For pokker du har også gjort dig nogle gode køb Ida! Og kan godt følge dig mht Mac og økonomi-programmer. Det har sådan en humaniora-studerende som mig jo heldigvis ikke brug for 😉
  2013 bliver året hvor vi får læderbukser, det kan jeg mærke allerede nu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes, du har gjort det godt i år! Inspireret mig til at købe lidt mere "Simone, hvad sparer du egentlig op til?" Hihi! Du er SKØN! 🙂

  // Simone K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan, det er bestemt (!) ikke dårligt at få krydset hele FIRE ting af listen. SNYD! 😉 Jeg er også liste-mager (hedder det mon det?) og lavede én i starten af året. Dog ændrer jeg konstant mening/falder over gooode tilbud/craver alt for meget/drømmer om rocker dyre ting, så jeg ender altid med at købe en masse andet.
  Jeg er faktisk ved at planlægge et indlæg om det, men mine bedste køb (i den dyre ende) må være: Track støvler, Notabene støvler, YSL ring, Alexander Wang tasken (of course!) og læderjakke fra Zara. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt indlæg Line!!! 🙂
  Du har virkelig gjort nogle lækre køb – Faktisk bruger vi præcis samme kamera og objektiv, så det er jeg ikke jaloux over men Track – Dem drømmer jeg altså om! Men når man læser noget hvor man skal bruge en helt masse økonomi- og statistikprogrammer som ikke findes til MAC er den bare ikke et hit, så jeg venter lige med at ønske mig den til jeg skal læse mit sidefag 🙂
  Og læderbukserne – Må år 2013 blive året hvor vi begge får et par?
  Mine aller bedste køb i år 2012 er min Muubaa læderjakke, mit Kamera, Mine Marant Dicker Boots, Acne Pistols og Min bumbag fra Yvonne Koné 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velo er jo virkelig også noget af det smukkeste!! Årh det er også 2 gode køb, så dem kan jeg godt forstå du er glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak 🙂 Og jeg kigger straks forbi din blog søde Olga!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fed idé med opfølgingen 🙂
  Jeg drømmer om en velo!!! Men mit bedste køb 2012 må være….. (argh! den er svær)… tror det er min Acne Bazar kjole… nej vent… mit canon kamera! Må være ultimativt yndlings køb!! Men der er nu mange gode 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid at jeg havde streget mine drømme køb ud. Kun en ting er streget fra min liste. Skal nok være en smule mere målrettet. Skønt indlæg! 🙂

  Det vil betyde rigtig meget hvis du gad, at smutte forbi min blog og aflægge en kommentar http://www.mesmerizedbyme.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er den ultimative liste-magerske, så jeg gentager det helt sikkert i 2013. For mig, er det en ret gode måde at få målrettet/fokuseret sin shopping, så hele shoppebudgettet ikke bliver brugt på tendensshopping i H&M; 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fedt og anderledes indlæg egentlig.. kan godt lide ideen om ligesom at lave en liste i starten af året over drømmekøb og så kigge i slutningen af året 🙂 Burde man da overveje til januar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

All I want for christmas is THIS