24112012

All I want for christmas is THIS

Selv elsker jeg at få et indblik i hvad andre ønsker sig til jul, så det håber jeg også lidt at I gør 😉 Her er i hvert fald min ønskeseddel i visuel form. Ovenstående er nok de ting jeg ønsker mig mest denne jul, men jeg har en lang ønskeseddel i år (okay, det har jeg hvert år), så der er en del ting der ikke har klaret at komme med i indlægget her.
Mine ønsker er en god blanding af personlige gaver, som tøj og smykker, magasin-abonnementer, skønhedsfavoritter og nye fine ting til lejligheden. 
For mig starter julen den 1. december, så udover endnu en julefrokost i weekenden, så står den også på juleoppytning og fejring af 1. advent med familien. Ovenpå endnu en uge med eksamensstres, så er jeg sikker på at sådan en weekend bliver tiltrængt!
Se hvor tingene er fra her

7 comments

 • Er vild med swearshirten og ringene!

  Kig forbi min blog – der er en Stine A giveaway i gang! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en ide om at man aldrig kan få for mange Canada scarfs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også helt skudt i den! Håber lidt den kommer med på januar-udsalget, hvis nu jeg ikke er heldig at få den til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha – Nederdel og ring vil jeg også gerne eje 🙂
  Og på trods af at jeg har Acne Canada scarf i to farver vil jeg også gerne have det i sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækre sager du har fundet. Flere af tingene går igen på min ønskeliste. Men hold da op den nederdel er da bare vildt fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I så fald krydser jeg fingre for os begge 😉 Så kan de mødre bare se at komme igang, hehe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækre sager – der er faktisk ikke en eneste af tingene på din ønskecollage, som jeg ikke kunne tænke mig, og mange af tingene står faktisk på den liste, jeg lige har sendt afsted til min mor 😀

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

24112012