That livingroom

Halleluja

Halleluja, they are here! Endelig blev de mine .. De megen omtalte Acne Track. Ta da! Så nu slipper I for at høre mere om min længsel efter dem, her på bloggen 😉 
Glæder mig sådan til at skulle tage dem i brug og style dem i fremtidige dagens. Er dog lidt i tvivl om hvorvidt de burde blive forsålet først?! Er der nogen af jer som har dem, som har erfaring med det?
Har i øvrigt trukket en vinder til min Jane Kønig giveaway. Vinderen blev trukket via true random number generator, uopfindsomt I know, men får 25 mennesker til julefrokost i aften, så dagens dosis af kreativitet, skal bruge andetsteds 😉
Vinderen blev Maya Kirkegaard. Stort tilykke og tak til alle jer der deltog! Jeg har sendt dig en mail Maya.

16 comments

 • Forsåling it is! Tak for tippet søde du. Når man har smidt så mange penge efter et par støvler, så er det også bare med at gøre alt hvad man kan for at forlænge deres levetid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er købt i Illum og de er store i størrelsen. Jeg er gået en størrelse ned i min, og det har jeg også hørt fra flere andre af de er gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dem også allerede lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sko med lædersåler får jeg altid forsålet. Så holder de bedre, og lædersåler er heller ikke super behagelige ift. småsten, synes jeg.

  Min Pistols var dog forsålet fra butikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor har du købt dem? 🙂 Og hvordan er de i størrelsen? Jeg er MEGET misundelig!! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen så flotte! Tillykke med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare lækre, tillykke med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var heldig at støve den op i en 38, men altså den er ret oversized, så hvis jeg havde kunne vælge, så havde jeg helt klart taget en 36 istedet. Synes den bliver lidt bomber-agtigt i pasformen, når man har den i en størrelse større.
  Og tusind tak for din dejlige kommentar! Glad for du kan li' bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét kan jeg godt forstå. Dejligt den stadig var at finde i butikkerne. Håber du bliver glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde Ida <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Line 🙂 Må jeg spørge hvad størrelse din grønne H&M; trend jakke er? Jeg overvejer meget at købe en via trendsales for den er jo så flot! Men jeg er meget i tvivl mht hvordan den er størrelsesmæssigt.

  Ellers vil jeg bare sige at jeg lige har opdaget din blog og allerede er helt hooked. Det er sjældent at jeg finder en blog hvor jeg gider gå tilbage og læse alle de gamle indlæg, men det gør jeg her! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Uh hvor lækkert! De er så fede, og glæder mig til at se dig style dem 🙂
  Du har en rigtig fin blog, og efter jeg så den finde sorte Stig P kjole på dig, som du har stylet på flere måder, så måtte jeg selv ind og have fat i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dem Line!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

That livingroom