Weekly cravings

That livingroom

Lige så glad som jeg er for mode, lige så glad er jeg for bolig indretning (hvis ikke mere, jo ældre jeg bliver). Jeg kan bruge evigheder på at blive inspireret over hvordan andre har indrettet sig. Igen idag sad jeg og kiggede min inspirationsmappe igennem, og tænkte at jeg ville lave samle lidt billeder, så I kan se hvad der inspirerer mig i forhold til indretning af spise- og dagligstue. Altså ikke at det egentlig efterleves i min egen indretning endnu, men drømmer om med tiden at indrette mig á la ovenstående. I lyse grå og hvide nuancer og med enkelte farvesplash fordelt på eksempelvis en farvet pude eller noget farvet keramik. I forhold til min egen stue, hvor der idag er lidt flere farver, end hvad jeg egentlig bryder mig om, så synes jeg ovenstående virker meget mere rolige og afbalanceret. Nøgleord jeg faktisk finder ret vigtige i indretningen. Når man ofte har en travl hverdag, så vil jeg derhjemme gerne forbinde mig i rolige og lyse omgivelser, for på en eller anden måde at få skabt ro indeni også. Haha okay, det lød mere zen-agtigt end hvad der egentlig var meningen, men I ved forhåbentlig hvad jeg mener 😉
Nåh men altså, inspiration fra mig til jer!
Billederne er i øvrigt fundet på diverse boligblogs, bla. Weekdaycarnival, Bungalow5, A Merry Mishap og Boligcious. Alle er absolut anbefalelsesværdige blogs at følge, hvis I ikke allerede gør det i forvejen.

6 comments

 • Haha nej vel? 😉 Jeg ville også love at opføre mig pænt fra NU af, hvis bare jeg kunne få lov at bo sådan der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøv lige at tænke sig, hvis man boede sådan der! Jeg ville aldrig brokke mig igen – jeg lover det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid skønt med lidt inspiration! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Retro er virkelig også noget af det fineste at kombinere ens indretning med! Rummene i vores lejlighed kommer bare nemt til at virke ret små og kompakte (eller; de er faktisk ret små) og synes jeg ofte godt at fx retro elementer kan forstærke dette udtryk lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår godt hvad du mener! 😉 Dog synes jeg selv, at ovenstående er lidt for hvidt, da jeg selv godt kan lide at blande lidt retro ind! Men smukt er det!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Weekly cravings