Move in with me, please ..

Speaking of

Efter min garderobe-krise (som i øvrigt endnu ikke er afblæst) igår, så måtte der lidt selvransagning (læs: garderobe-ransagning) til for at finde ud hvorfor mit materialistiske selv ikke var at tilfredsstille. Og jeg tror sgu at jeg fandt frem til svaret. Og det er egentlig meget simpelt. Jeg mangler overdele. Overdele i alle afskygninger, cardigans, korte jakker, lange ærmer og korte ærmer. Det hele! Jeg har nederdele, kjoler og masser af bukser og jeans, men det er altid når jeg skal finde overdele at jeg går i stå. Da jeg alligevel trængte til en pause fra læsningen, så tænkte jeg det var oplagt at gøre noget ved sagen (altså mentalt) og jeg har derfor kigget lidt rundt. Efter at have set hvor mange fine sager Mie fra bloggen Wewonder finder i Mango, så blev det altså her min søgning tog sit udgangspunkt.
Og jeg er ovenud overrasket og begejstret. Jeg har gået i en stor bue udenom Mango, mens butikken endnu lå på strøget i København, men kan da se på det hele at det måske var en fejl. Deres webshop er i et hvert fald et slaraffenland uden lige. Masser af lækker basis i gode materialer. Priserne er et helt kapitel for sig; vi snakker virkelig lave H&M-priser; og så synes jeg faktisk ikke det ser ud til at prisen afspejles i designet/kvaliteten. Men jeg har aldrig handlet der før, så det kan jo være jeg bliver skuffet irl. Har I erfaringer med Mango?
Et er i hvert fald sikkert, en stor del af de penge (jeg forhåbentlig) får ind fra FashionFlea den 10. november skal gå til overdele. Kommer I i øvrigt til FashionFlea?

Find link og priser på alle tingene her og her

4 comments

 • Det er også skægt at man altid har en tendens til at shoppe mange af de samme ting, istedet for at brede det lidt ud.

  Ej hvor dejligt. Der er intet bedre end beskeden om en ny fast læser. Velkommen til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg står tit i samme problem, ejer rigtig mange sorte toppe, men mangler en overdel der virkelig kan bruges til noget.

  Jeg følger dig forresten på bloglovin nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk jeg trode alt var billigere i Thailand! Jeg synes jo også priserne på Mango er yderst rimelige herhjemme, men min veninde fortalte at i Spanien skulle der være skåret mindst 1/3 del yderligere af prisen, så det er værd at huske næste gang man er på de kanter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender til problemet – Det er også altid overdele jeg ikke kan finde i min garderobe, men alligevel kommer jeg hjem med nye jeans og nederdele i stedet for overdele når jeg er på shopping 😉
  Lækre varer du har fundet!! Der er rigtig meget guf på Mango – Da jeg var i Bangkok i sommers, hvor de har utallige butikker, blev jeg i hvert fald fristet et par gange, men desværre er priserne en del dyrere der end herhjemme, så derfor ejer jeg endnu ikke et stykke tøj derfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Move in with me, please ..