Interior wishes for the fall

Hvis nu ..

.. jeg ikke var kold og våd efter cykeltur i mega regn, ikke havde natbukser på, og ikke bare havde ufattelig svært ved at rejse mig fra sofaen, nu hvor jeg endelig er kommet ned og sidde i den, ja, så havde jeg nok forkælet jer med et dagens. Men men, sådan bliver det altså ikke idag. Jeg har weekend nu, efter 4 travle dage på job, så nu glæder jeg mig bare til at holde FRI! Jeg følger i øjeblikket kun et fag på cbs, så går kun i skole en gang om ugen, hvilket er sindsygt befriende .. hvis man så bare ikke istedet valgte at arbejde ugens resterende dage, og dermed alligevel kom bagud på læsningen. I morgen skal der derfor indhentes en del forsømt læsning, og så håber jeg at få tid til at kigge forbi fredagsbar på job. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Interior wishes for the fall