Jewelery dilemma

Lørdags-tip

Var du ikke en af de heldige som nåede at få fat på marchémarché’s gavekort til be-fashionable.com, eller kan du bare godt lide gratis goder, så er der hermed et fif til dig.
Hvis du tilmelder dig Jane Kønigs nyhedsbrev nu, så modtager du efterfølgende en gavekode til Jane Kønigs online shop på 100 kr, som kan bruges frem til 01. januar 2013. Dét er da fantastisk ikke? Jeg har i hvert fald fluks tilmeldt mig (og modtog 3 sekunder efter gavekoden) og lurer allerede nu lidt på en fin halskæde derinde.
Tilmeld dig lige her

2 comments

  • Er glad for at høre jeg ikke er den eneste 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor fedt. Det vil jeg da også lige gøre. Jeg kunne jo nærmest tænke mig alle hendes smykker. Haha.

    /Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jewelery dilemma