Jewelery dilemma

Jeg var heldig at nå at få fingre i 2 af de eftertragtede marchémarché gavekort til smykke-shoppen be-fashionable.com
Jeg er, som I nok efterhånden har opdaget, ret stor fan af Line&Jo; (ligesom rundt regnet alle andre), men har også fået øjnene op for Jane Kønigs fine smykkeunivers. Ved ikke hvilke af de 2 firmaer der var først på banen, men deres design minder, efter min mening, ufattelig meget om hinanden. Nåh, men når så der lige pludselig blev lokket med gavekort til halv pris til en forhandler af begge mærker, så var det jo for godt til at sige nej til.
Nu er problemet så bare hvad jeg skal vælge. Hælder nok mest til at prøve nogle af Jane Kønigs ringe, for at udvide min horisont lidt, og synes det er så fint at kombinere flere af ringene på samme finger, når de er så enkle i deres udtryk.
Jeg skal nok lige komme med en opdatering når jeg har besluttet mig 😉
Var der nogle af jer der var heldige at nå at få købt? Og hvilke af ringene er jeres favoritter?
Tjekker ind med dagens senere (måske) 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg