23092012

Interiør

Jovist, jeg bruger mange penge på tøj (for mange penge, vil nogle nok mene). Men til trods for det, så elsker jeg også at købe nyt til lejligheden. En glæde jeg egentlig finder større og større jo ældre jeg bliver. Igår (med udsigten til snarlig løn) blev der så købt lidt nyt ind. Udnyttede lidt ventetid før kaffedate med en veninde, til at slå et smut ind forbi Magasin. De har virkelig mange gode tilbud derinde for tiden. Man skulle tro der var udsalg, men hvor de kun har informeret dig om udsalget og hvor der derfor er masser af gode tilbud tilbage på hylderne 😉 Er ret vild med Kähler’s keramik og især deres Mano serie, så med hjem kom et par nye kopper og 2 fine skåle, i perfekt størrelse til både morgenmad og snacks 😉 Med hjem kom også den fineste fine tekande fra Bredemeijer (som jeg aldrig har hørt om?!) og jeg elsker hvordan det både er retro og futoristisk.
Med alderen 24, kom også voksen-ønskerne. Slut med at ønske sig ego-fokuserede ting så som tøj og smykker, næh nej, nu skal jeg til at samle på stel. Voksent ikke? Valget er faldet på Royal Copenhagens hvide riflede tallerkner, som jeg længe har været lidt lun på. Jovist, Musselmalet er også fint (og dyrere), men synes bare at helt hvidt er lidt mere brugbart og tidsløst? Nåh, men jeg lægger ud med 4 stk og venter så bare på at det bliver jul 😉 (hvilket det må være snart, eftersom jeg har spist æbleskiver idag, som også dokumenteret på instagram (hvor I kan finde mig under lineschjelde))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

23092012