27082012

Strøm Store

Kender i butikken Strøm? Jeg gjorde i hvert fald ikke indtil for nylig, hvor Camille introducerede mig til lidt af et shopping-heaven. 
Med mærker som Acne, Iro, Rick Owens og American Vintage, så er der dømt minimalisme møder blød jersey, og jeg er virkelig begejstret. Har lige kigget alle tingene igennem derinde, og er især faldet for deres udvalg af American Vintage. Et mærke jeg ellers har set som lidt trivielt i forhold til designet, men som nu virkelig giver mig lyst til at skyde en hvid pil efter mit shoppestop inden New York 😉
Strøm har en fysisk butik i Hellerup, og ellers kan deres meget fine webshop besøges her

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

27082012