Op ad bakke lørdag

That sunday feeling

Cos dress / Yvonne Koné bumbag / Horze boots

Søndage i gråvejr er nu ikke så tosset endda, i hvert fald ikke hvis de bare er der engang imellem.
Søndagen er for mit vedkommende gået med brunch med familien, filmhygge, tøjvask og afslapning. Kodeordene for søndag i min optik!
Tror i øvrigt at min jagt på den sorte kjole er endegyldigt forbi nu. Kjolen her er en ældre sag fra Cos som jeg har haft hængende i skabet i noget tid. Den plejede at være grå og var en klar favorit i garderoben indtil der kommer nogle fedt-pletter på som jeg ikke var husmor nok til at kunne få af 😉 Løsningen på dette blev at farve den sort. Pletterne er ikke længere til at se, og jeg kan igen få min favoritkjole på – og nu endda i sort. Dét kalder jeg en happy ending 😉
Håber I nyder søndagen derude ..

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Op ad bakke lørdag