A black state of mind

Op ad bakke lørdag

Vi er trætte og har tømmermænd idag, og indtil videre er det eneste jeg har kunne overskue at bevæge mig fra min seng og ind til sofaen, hvor jeg nu ligger og ser genudsendelser af håbløst reality TV. Var ude med rare kollegaer igår, og selvom jeg langt fra var teenage-fuld, så er jeg åbenbart nået den alder hvor man får tømmermænd uanset hvad. Dét er op ad bakke.
Lørdagen skal derfor bruges på mindst muligt, og tror sofaen og jeg klarer yderligere et par timer sammen, inden den står på middag hos mine forældre i aften.
Dejlig lørdag til jer, fine mennesker ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A black state of mind