Jagten fortsætter ..

A black state of mind

Vero Moda shirt / Urban Outfitters jeans / Horze boots

Så skal jeg da ellers lige love for at der gik efterår i garderoben. Sort skjorte, sorte jeans, sorte støvler. Bum. Men altså det vejr her er jo ikke til at finde ud, så idag ville jeg altså have lov at lufte støvler og lange bukser, selvom det egentlig stadig er lidt for varmt til det.
Jeg har allerede fået min nye skjorte fra Vero Moda, og udover at den måske er lidt krøllet (ja, jeg stryger ikke tøj), så synes jeg faktisk den er rigtig fin og er sikker på den nok skal blive flittigt brugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jagten fortsætter ..