Erkendelse

Lørdags-simpelhed

Cos dress / H&M; necklace / H&M; sandals

Lørdagens outfit var kendetegnet ved simpelhed; En enkel kjole og et par gladiatorsandaler. Og så blev sættet dog lige piftet op med en gammel klassiker af en statement halskæde. Alt i alt et outfit der ikke krævede det store, men synes også det var for lummert igår til at have noget mere avanceret på.
Og hvor har det i øvrigt været fantastisk med den seneste uges sommer. For mit vedkommende blev den brugt på en masse arbejde, men hvor jeg dog var heldig at kunne få lov at gå tidligt de fleste af dagene, så jeg kunne komme ud og nyde solen. Og dét blev også gjort i aller højeste grad, og bloggen bliver derfor nedprioriteret lidt til fordel for solen. Man ved jo aldrig hvornår den kommer igen her i DK.
Nu er jeg dog tilbage, sammen med det overskyede vejr, og regner med at være bare lidt mere aktiv herinde de næste par dage 😉 Går og funderer lidt over hvilke grund-items min efterårs- og vintergarderobe skal bygges op over (længe leve planlagt shopping, eller forsøget derpå), så satser på at få lavet en collage med de ting jeg mener garderoben for mit vedkommende bør indeholde den kommende sæson.
Vi skrives ved senere 😉

4 comments

 • Det er nemlig super fedt når enkle accessories kan gøre hele forskellen for et outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vild med halskæden – dejligt at sådan en lille ting, kan peppe et helt outfit op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den blev købt i Barcelona sidste efterår, så den er desværre nok ikke til at støve op i butikkerne længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvornår har du købt den fine, enkle kjole?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Erkendelse