Erkendelse

Efterårs garderoben

Stærkt inspireret af Betina fra bloggen Styled Our Way og hendes tanker om the 5 Piece French Wardrobe, har jeg besluttet at jeg for den kommende efterårs- og vintersæson vil være meget mere systematisk i min shopping. At jeg kan holde mig indenfor 5 nyanskaffelser som the 5 piece french wardrobe ellers bygger på er dog ikke realistisk hvis jeg kender mig selv, men dermed ikke sagt at man ikke kan optage nogle elementer fra metoden.
Dette efterår vil jeg (forhåbentlig) udelukkende gå efter lækkert basis tøj i gode materialer og i farverne sort, grå, hvid og navy. Derved håber jeg at få lavet et godt fundament for også kommende sæsoner, så hver sæson kun behøver at blive suppleret med et par enkelte nyanskaffelser for at blive opdateret og være tidssvarende. Jeg er så træt af at smide alt for mange penge væk efter ligegyldigt highstreet eller tendenser som kun holder et par måneder. Når alt kommer til alt, er det jo oftest mit klassiske sorte tøj jeg vender tilbage og føler mig bedst tilpas i. 
Første skridt på vejen var selvfølgelig at alliere sig med en liste over den items jeg gerne vil tilføje den kommende sæson. Listen blev til mens jeg gennemgik min garderobe på jagt efter basisting som jeg rent faktisk mangler og som kan opdatere min basisgarderobe og kombineres på kryds og tværs med allerede indkøbte ting.
Pt står der 7 ting på listen, hvilket alt i alt burde gøre projekt rimelig overskueligt.
Ovenstående collage er min liste i visuel form og viser meget godt hvad min garderobe gerne skulle bære hen imod;
– Et par lækre chunky striks, som både skal kunne gå til bukser, nederdele og udover kjoler.
– En printet hvid tee, og hvis det på mirakuløs vis blev Alexander McQueens skull-tee, så ville jeg være svært tilfreds
– Et par lækre korte ridestøvler (favoritten fra Horze klarer sig nok ikke igennem endnu en sæson)
– Sorte hverdagskjoler (Ja, jeg leder STADIG)
– En sort klassisk, kort blazer 
– Endnu et par lækre basis tee, gerne med lidt ekstra længde og aller helst fra A. Wang eller Helmut Lang
– Et printet tørklæde til at tilføre lidt print
Glæder mig til at kaste mig over projektet – og at holde jer opdateret omkring det 😉 

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Erkendelse