Billedstorm

Erkendelse

Havde egentlig svoret at jeg ikke på vilkår ville kaste mig med på Reebok-bølgen som hersker i øjeblikket, mest af alt fordi det var samme model som jeg havde på da jeg i mine unge dage var cheerleader for Næstveds fodboldhold. Og hånden på hjertet, items der kan forbindes med pomponer og lidt for korte nederdele fører sjældent noget godt med sig. Men men, alligevel har jeg taget min selv i at kaste lange blikke efter dem i butiksvinduerne, for de ER jo ret seje, og de VIL jo være ret perfekte at tulle rundt i sensommeren, men også til efteråret for at bryde et helt sort outfit.
Så beslutningen er taget, de må med hjem fra NY, hvor jeg satser på at finde dem til en god pris.
Hvad synes I om Reebok-sneaks? Og er I selv hoppet med på bølgen?

6 comments

 • Du kan bl.a. købe dem her http://www.reebok.dk/Men%27s-Classic-Leather/2232_550,da_DK,pd.html og der ser ud til at være gratis fragt og 15% rabat hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Ellers så burde de være at finde i diverse sneakersshops eller sportsforretninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  EEEEElSKER dem virkelig vil vildt gerne have dem, men ved dog ikke hvor man kan købe dem henne.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også stadig lidt lun på dem. Så hvis de er til at finde til en god pris i New York, så ryger de nok med hjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er super fine! Derudover er de så behagelige at gå i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor jeg dog kender det der med ikke rigtig at kunne forsvare endnu en nyanskaffelse. Mit forsvar går på at jeg ikke ejer et par hvide sneaks, end ikke et par hvide converse. Så må man godt må man ikke? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker elsker ELSKER dem! Desværre synes jeg bare ikke jeg kan forsvare at anskaffe mig endnu et par sneakers 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Billedstorm