Billedstorm

Erkendelse

Havde egentlig svoret at jeg ikke på vilkår ville kaste mig med på Reebok-bølgen som hersker i øjeblikket, mest af alt fordi det var samme model som jeg havde på da jeg i mine unge dage var cheerleader for Næstveds fodboldhold. Og hånden på hjertet, items der kan forbindes med pomponer og lidt for korte nederdele fører sjældent noget godt med sig. Men men, alligevel har jeg taget min selv i at kaste lange blikke efter dem i butiksvinduerne, for de ER jo ret seje, og de VIL jo være ret perfekte at tulle rundt i sensommeren, men også til efteråret for at bryde et helt sort outfit.
Så beslutningen er taget, de må med hjem fra NY, hvor jeg satser på at finde dem til en god pris.
Hvad synes I om Reebok-sneaks? Og er I selv hoppet med på bølgen?

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Billedstorm