Last night in Malaga

Vesterbro en tirsdag

Billeder fra min tirsdag aften som blev brugt i selskab med en lækker mand og lækker sushi. Rimelig perfekt konstellation hvis I spørger mig 😉 Min kæreste er rejst til Vietnam idag, så vi tænkte det var på sin plads med lidt forkælelse fra Sticks & Sushi som “afskedsmiddag”.
Lige nu sidder jeg i toget på vej ned til mine forældre, hvor jeg vil bruge yderligere et par dage på bare at slappe af. Man skulle jo nødigt overanstrege sig efter en uge på langs ved en poolkant 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Last night in Malaga