29062012

Rayban Aviators

Se lige hvad jeg har fået af verdens bedste mor idag!
I forbindelse med hun skulle have nye briller, så havde Synoptik åbenbart en kampagne hvor man ved køb af nye briller fik et par valgfrie Rayban solbriller med i købet. Min mor mente jeg havde mere brug for dem end hende, så jeg er nu den lykkelige indehaver af et par Rayban Aviators. 
Har altid været stor fan af pilotbrillerne og  Rayban’s Aviators er vel nok de ultimative af slagsen hvis I spørger mig. Jeg er i hvert fald glad, glad, glad, og kan slet ikke vente til solen skal skinne på mig og mine nye solbriller 😉

2 comments

  • Kan jeg godt forstå! De er virkelig cool, og så kan jeg godt lide at der ikke er lige så mange der har dem, som der er med wayfarer-modellen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeej hvor er du heldig! De står også højt på min ønskeliste!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

29062012