Ebay wanties

Weekday on sale

Udsalgstiderne er over os, og mailboxen bliver fyldt med lokkende mails om besparelser her, der og alle vegne. Jeg forsøger at holde mig langt væk for at undgå unødige fristelser, men blev alligevel lige nødt til at klikke mig ind forbi Weekdays udsalg. Og bum, nu er jeg selvfølgelig fanget i udsalgs-fristelses-helvedet. Imponeret over hvor lidt der skulle til.
Tænkte jeg lige ville vise jer mine favoritter, og jeg måtte virkelig begrænse mig for kun at nøjes med 6 items i collagen. Men altså det er basis når det er bedst (og billigst). Weekday er nemlig ikke just nærige med rabatterne. Like!
Jeg bliver vidst nødt til at komme ind forbi butikken en af de nærmeste dage. 
P.S, hvorfor er det i øvrigt lige at Weekday ikke har en webshop? Jeg gad det godt!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ebay wanties