H&M Basics

Jeg har ryddet ud ..

Traditionen tro har jeg ryddet godt og grundigt ud i garderoben, for at sælge ud til secondhand tøjmarkedet FashionFlea.
FashionFlea afholdes næste gang lørdag den 9. juni fra 10-16 og endnu engang er det Korsgadehallen som vil lægge rammerne til.
Til de af jeg som ikke har været til det før, så kan jeg klart anbefale jer at tage afsted hvis I bor i nærheden. Entre koster 35 kr, men så er der til gengæld også slaraffenland i vintage fund for alle pengene 😉 
Jeg deler stand med 2 veninder denne gang, så jeg garanterer at der bliver rigeligt tøj at blive fristet af!
Kom endelig forbi og sig hej, hvis I tager derud 🙂 I kan tilmelde jer eventet lige HER
Og så i øvrigt beklager de manglende livstegn på bloggen. Havde lige en 24-timers eksamen der skulle overstås. Men ved I hvad? Nu mangler jeg til gengæld kun én sølle eksamen, og eftersom den først er den 19. juni, så er der jo masser af tid til lidt af alt det sjove.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

H&M Basics