Between sheets

H&M Basics

Jeg har siddet og lagt lidt H&M-godter; i den virtuelle shoppingkurv her til aften .. Uden at trykke køb vel at mærke! Men det er altid godt at have et sted at starte, hvis der nu lige pludselig skulle dukke lidt penge op, som der alligevel ikke var noget fornuftigt at bruge på 😉
H&M; og jeg har jo vores on-and-off perioder, men tror jeg er nået frem til den erkendelse at så længe jeg ikke køber mig fattig i specielle sæson-trends derinde fra, så kan vi godt være venner. Ovenstående 6 styles tangerer alle til at være lidt basic, og jeg kan se mig selv bruge alle tingene sommeren igennem.
Den sorte tee er tilpas oversized og så kan jeg godt lide dens opsmøgede ærmer. Jeans’ne har jeg skrevet om tidligere, og jeg lover snart at få taget mig sammen til at prøve dem 😉
Kjolen har jeg allerede i en blomstret version, og den er sindsygt behagelig at have på og pasformen er over al forventning. Tænker derfor at kjolen i sort ville blive, om muligt, et endnu større hit.
De lyse platforms har jeg set på en eller anden i blogland, og var ret imponeret over dem. Kan ikke finde ud af om jeg egentlig er for lys til dem, men fine det er de i hvert fald.
Bikinien har jeg luret på noget tid, og eftersom jeg kun har blomstrede eller sorte bikinier, så kunne det måske være rart med lidt afveksling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Between sheets