26052012

Between sheets

Opfølgeren til mit indlæg om indretningen i vores stue har været lidt tid undervejs, men havde lige lidt småprojekter som skulle klares først, bl.a. de nye skokasser med billeder. Der mangler stadig lidt småting, men jeg er ved at være der hvor jeg godt kan leve med det 😉
Ligesom i vores stue, er stilen i vores soveværelse også meget præget af et møblerne er forsøgt holdt i neutrale farver (sort /hvid), og så er der ellers bare frit spillerum til nips og tilbehør i masser af farver, uden der selvfølgelig går cirkus i den.
Lejligheden er ikke så stor, så desværre bærer rummene også præg af at der generel mangler opbevaringsplads. Der er derfor overload på kurve og kasser som kan agere for skjult opbevaring til alle de ting der fx ikke er plads til på tøjstativet etc. 
Skriv endelig hvis der er noget I har spørgsmål til 🙂

4 comments

 • Gamle møbler er virkelig også en fantastisk måde at give en lejlighed lidt sjæl og charme på .. Kan mærke på det hele at det ikke bliver genovervejet at skille mig af med stolen igen lige foreløbig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der stol er altså fantastisk. Jeg elsker gamle møbler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også sådan en jeg ikke har nænnet at skille mig af med, selvom den egentlig optager lige lovligt meget plads. Synes bare den er tilpas klodset og retro, til at den er lidt hyggelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så fint ud Line!

  Er helt pjattet med stolen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

26052012