02052012

Thursday cravings ..


Det varme vejr har affødt en enorm trang til at iføre mig shorts, sandaler og bare generelt mere sommerligt tøj. Og hvad er så bedre end en polyvore som viser et klassisk Line-sommer-outfit? Not much, I think 😉
Min sommergarderobe adskiller sig egentlig ikke ret meget fra min vintergarderobe – andet end at den selvfølgelig består af lidt mindre stof. Sort, hvid og grå er stadig de foretrukne farver, ligesom at mit tilbehør også er ret klassisk. Lige med undtagelse af især neglene og mine håndled. Til sommeren hører nemlig farveringe negle og kulørte armbånd. En perfekt måde at give et meget enkelt og neutralt outfit lidt kulør på. Og hvis man så havde en overdrevet lækker taske som Stella McCartneys at supplere med, så ville der da ikke komme nogle negative indvendinger mod det 😉 
Asos bracelets / Topshop tee / Levi’s shorts / Rayban wayfarers / Essie nailpolish / Balenciaga sandals / Stella McCartney bag

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

02052012