Paris shopping # 2

Paris shopping # 3

Sidste shoppingindlæg over mine indkøb i Paris i denne omgang. Ros mig så venligst for ikke at være gået shop-amok dernede i billig highstreet, som jeg under normale omstændigheder ville have været tilbøjelig til at gøre 😉
Nåh men altså, tilbage til købene. Kender i CityPharma i Paris? Hvis ikke, så lad mig introducere jer til den mest geniale beauty-store jeg længe har været stødt på. Det er en blanding mellem matas og et dansk apotek, bare 100 gange bedre. De har ALT (og det er sagt uden at overdrive), og med besparelser på 1/3 del, hvis ikke mere, af prisen i forhold til danske priser. 
Jeg er storforbruger af Vichys produkter, så CityPharma var et mekka for mig på det punkt. Og hold nu fast hvor var det svært at begrænse sig. Hvis ikke det var for nyindfundet-voksen-ansvarlighed-i-forhold-til-økonomi, så gik jeg garanteret stadig rundt dernede og fyldte i kurven. 
Men med den der ansvarlighed i baghovedet, så blev det til en Vichy Normaderm dag- og natcreme, en dækstift, Vichys øjenmakeup-fjerner (den er FANTASTISK, og dine øjne vil elske dig for det) (.. Høhø, dét lød som noget en eller anden beauty-gigant ville sige for at sælge deres nye must-have-produkt) og så en Embryolisse håndcreme.
CityPharma finder du på hjørnet mellem Rue du Four og Rue Bonaparte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Paris shopping # 2