09032012

Black fur

Jeg har aldrig rigtig kunne se mig selv i pels, men i øjeblikket har jeg næsten ikke kunne tænke på andet end at jeg må og vil have en pels! Og gerne en sort en af slagsen.
Jeg har altid frygtet at se for “damet” ud i en pels, men those days er vidst for længst ovre, og en pels er jo noget af det mest glam-rockede der findes. I like!
Men hvor opstøver man egentlig en pels henne? Er det en genbrugsjagt man skal kaste sig over eller er der butikker som har nogle til overkommelige priser? (Er på ingen måde interesseret i at kaste flere tusinde kroner efter den nemlig)
Hvis jeg nu var så heldig at få anskaffet mig den helt rigtige pels, så vil jeg gerne parre den med læderbukser, et par flade støvler og en oversized tee. Bare for at tone pelsen så meget ned som muligt.

2 comments

 • Ja, faux fur er nok også et ret godt alternativ. Ville i forhold til genbrugsjagt ønske jeg boede i provinsen af og til. Genbrugsbutikker i indre Kbh er enten urimelige i pris eller allerede rippet for alt hvad der har været noget værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed outfit-kombination!
  Hvis du ikke vil bruge for mange penge på en pels, så gå efter faux fur eller, som du selv siger, gå på genbrugsjagt! Der er stort set ingen genbrugsbutikker, som ikke er i besiddelse af pelsjakker! 😉

  //Camilla
  Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

09032012