Fashion Flea

Dagen der gik ..

Er næsten lige kommet ind af døren efter Fashion Flea og det er gået over al forventning. Der har været sindsygt mange mennesker, og jeg fik solgt langt over halvdelen af det tøj jeg havde med. Juuhuu.. “Desværre” er februar måned en fødselsdagstung måned, så pengene ryger nok bare til gaver til andre end mig selv.
Beklager i øvrigt stilheden på bloggen i disse dage, men jeg har TRAVLT. Dette bliver også kun et kort visit da jeg skal videre til fødselsdagsmiddag hos en veninde. Men jeg vender stærkt tilbage i morgen 😉
Hav en fantastisk lørdag aften derude ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fashion Flea