Makeup rutiner

Solongmonday

Beklager stilheden på bloggen i dag, men jeg har været en busy bee og er først lige kommet hjem fra arbejde nu. Det var så den dag .. Men se så tilgengæld lige hvad der ventede på mig i dag .. Mine 3 fine nyerhvervelser fra Essie, købt BILLIGT hos billigvoks.dk
Den bordeaux er en gammel favorit, som jeg også har nævnt tidligere, men de 2 andre skal jeg prøve for første gang. Glæder mig især til at prøve den støvede blå i midten. Måske I får lov at se lidt billeder når jeg får prøvet den 😉
I morgen står den igen på arbejde det meste af dagen, og efterfølgende madklub.Rar tirsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Makeup rutiner