Fornyelse til basis-garderoben

Makeup rutiner

Som lovet, så kommer her et indlæg med makeup-pungens indhold og mine daglige make-up rutiner – som egentlig er ret beskedne.
Min makeup er stort set den samme både til hverdag og til fest – selvom den i weekenderne oftest lige piftes op med en læbestift, men det er så også det!
Efter jeg har brugt dagcreme, så bruger jeg en primer fra Dior under øjne og i t-zonen for at “ensarte” min hud. Efterfølgende bruger jeg en foundation (i øjeblikket er den fra MaxFactor, men jeg veksler lidt mellem nogle forskellige) på de områder hvor jeg synes min hud har tendens til at være mest skinnende, dvs. næse, pande, kindben og under øjnene. Jeg slutter af med en rouge fra Rimmel i en fersken/rosa-agtig tone på det øverste af kinderne/kindbenene – synes det giver en friskhed til ansigtet her om vinteren. Synes de store børster fra Nilens Jord er bedst til at lægge rouge og pudder med.
Mht mascara så veklser jeg i øjeblikket mellem 2 forskellige. One by One by Maybelline og False Lash Effect Fusion fra Max Factor. De har begge store børster og er meget intense i farven, så de giver nogle flotte lange vipper. For at give øjet lidt kant, så bruger jeg af og til en creme kohl fra Yves Rocher, som er super nem at påføre.
Jeg er desværre ikke velsignet med særlig mørke øjenbryn, så jeg bruger en øjenbryns-pen fra INKby Dennis Knudsen i en lidt mørkere tone end mine egne bryn, for at gøre dem lidt mere markerede.

Mine makeup rutiner er ikke just revolutionerende, but if it ain’t broke, why fix it, right? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fornyelse til basis-garderoben