A splash of color

Fornyelse til basis-garderoben

Som jeg også har skriblet om tidligere, så er det fine undertøj fra Forrest & Bob mit absolutte yndlings og jeg glæder mig til at føje flere af deres fine ting til samlingen. 
Og apropos Forrest & Bob, så ser det også ud til at de har ret godt styr på at lave basis toppe og tees lige efter min smag. 
Der indgår ofte en basistop eller tee i mine outfit og jeg er altid på udkig efter nye tilføjelser til basisgarderoben. Ovenstående 4 styles har jeg luret lidt på, og synes de er virkelig fine. Den første top er i silke, og ser ud til at falde virkelig fint. De 3 sidste er i en modal-kvalitet og imo ser de ud til at være helt perfekt semi transparente og oversized på den gode måde. Mine A.O. tees er jo ellers favoritten herhjemme, men jeg kunne godt lade mig lokke lidt af en semi transparent tee fra Forrest & Bob. Ovenikøbet så er de fleste af deres ting netop nu på udsalg derinde, med gode besparelser .. Hmm .. 😉
Find det hele HER
Har I erfaringer med basistøjet fra Forrest & Bob? Og kan I evt. anbefale det? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A splash of color