De uundværlige 7 ..

Den perfekte concealer?

Er på udkig efter en ny concealer, og her kommer I så ind i billedet 🙂 Har altid været mere til foundations end en concealer pga dækkeevnen, men jeg synes concealeren givet et lettere og mere rent/fint udtryk, så vil gerne prøve at gå over til en concealer istedet. 
Men hvad er godt og hvad skal jeg absolut holde mig fra? Har I nogle gode fif, og hvad er jeres favorit concealer?
YSL touche éclat er jo nok den mest hypede (og også klart den dyreste), men er den overhovedet pengene værd, kontra de mere budgetvenlige udgaver der findes fra eksempelvis Max Factor og Mac?
Alle gode råd modtages med kys-hånd 🙂

5 comments

 • Herligt, og GOD pris må man sige. Den skal prøves!
  Tak for tippet søde du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har lige anskaffet mig Duo Concealer fra Nilens jord, den har overrasket mig positivt i forhold til prisen og dækkeevnen..
  Prøv den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, tusind tak for jeres kommentarer 🙂 Det peger lidt i retning af at jeg i hvert fald må ud og prøve et par af dem på, og vil da helt sikkert starte med YSL og MAC. MAC lokker nok lidt ekstra pga prisen og størrelsen i forhold til YSL.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er selv lige skiftet til den fra MAC og er dybt forelsket – tror det er første gang jeg rent faktisk er tilfreds (og mere til) med en concealer, så anbefaler den helt klart! Min makeup pung er ihvertfald revolutioneret med den i samlingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line! 🙂

  Jeg bruger selv den fra YSL , og jeg er rigtig glad for den. Den bliver en smule pudder-agtig, når den kommer på, men dækker fint.
  Jeg har også prøvet én fra MAC, som jeg også var rigtig glad for. Jeg tror bare, det er med at prøve sig frem de steder, de sælger
  dem 🙂

  http://www.simoneklinke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De uundværlige 7 ..